Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Prosjekt- og byggeledelse, rammeavtale i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Prosjekt- og byggeledelse, rammeavtale

Deltilbud/grupper
Det er anledning til å gi tilbud på en eller flere soner. Det kan ikke gis deltilbud innen den enkelte soner, og ei heller alternative tilbud.
Sone 1: - Øvre Eiker kommune- Lier kommune- Modum kommune- Gran kommune - Kongsberg kommune- Krødsherad kommune- Nore og Uvdal kommune- Ringerike kommune (opsjon)
Sone 2: - Lunner kommune- Jevnaker kommune
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale.
Rammeavtalen har en varighet fra og med 2021-06-11 00: 00 til og med 2023-06-10 00: 00 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 1 år av gangen.
Lier vva kf har opsjon på avtalen på den delen som omfatter byggeleder innen vva.
Oppdragsgiver vil inngå avtale minimum 3 leverandører, såfremt et tilstrekkelig antall kvalifiserte leverandører gir tilbud.
Den enkelte samkjøpspart har anledning til å ikke forlenge avtalen utover 2 års varighet. Utløsning av opsjonene skjer skriftlig senest én (1) måned før kontrakten går ut, eller én (1) måned før eventuelle forlengelsesår utløper. Den enkelte samkjøpspart har anledning til å ikke utløse opsjonen. En eventuell reduksjon av leveransens omfang vil ikke medføre erstatningsplikt.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.
Anbud id:
738288
  • Sted:
    Kongsberg, Ringerike Lier, Øvre Eiker, Modum, Krødsherad, Nore Og Uvdal, Gran  Vis alle
  • Registrert:
    Søndag 11. Juli 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud