Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1083 Siste år
357 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektadministrativ bistand og prosjekt-/byggeledelse for rehabilitering av vannanlegg

Registrert Dato: Tirsdag 31. Januar 2012

Denne anskaffelsen gjelder kjøp av prosjektadministrativ bistand og prosjekt-/byggeledelse for rehabilitering av vannanlegg i Bydel Grünerløkka og omfatter følgende ytelser:
Prosjektadministrativ bistand:
? Bistand ved gjennomføring av anskaffelse av rehabilitering av vannanlegg i Bydel Grünerløkka på vegne av Oslo kommune v/Bydel Grünerløkka, herunder:
o Utarbeidelse av anbudsgrunnlag (anbudsinnbydelse, anbudsskjema, forhold på byggeplassen, fremdrift, anbuds- og kontraktsbestemmelser m.m.) på bakgrunn av tilstandsrapporten og egne observasjoner/undersøkelser. Anbudsgrunnlaget som skal utarbeides skal altså ha en administrativ og juridisk del, men også en fagteknisk beskrivelse med spesifikasjoner (arbeidsoperasjoner) og kravspesifikasjoner for hvert fagkapittel, samt kapitalytelser, rigging og drift.
o Kvalifikasjonsvurdering av leverandører.
o Kontrollregning og evaluering av tilbud, og skriving av tildelingsbrev.
o Kontrahering av entreprenør.
o Bistanden skal utføres av person(er) med kompetanse innen rehabilitering av vannanlegg og med kjennskap til anskaffelsesregelverket.
Prosjekt-/byggeledelse - oppfølging i tiden rehabiliteringen foregår:
? Prosjekt-/byggeledelse av rehabilitering av vannanlegg i Bydel Grünerløkka - oppfølging i tiden rehabiliteringen foregår
o Skal utføres av person(er) med kompetanse innen rehabilitering av vannanlegg.
Se konkurransegrunnlaget for mer detaljert informasjon. Konkurransegrunnlaget kan lastes ned på Oslo kommunes anskaffelsesportal:
*** Linken er fjernet *** />Eventuell adresse:
*** Linken er fjernet *** />Kjøp av prosjektadministrativ bistand og prosjekt-/byggeledelse for rehabilitering av vannanlegg i Bydel Grünerløkka.
Kontraktsperioden er fra inngåelse av avtalen til 01.01.2013. Oppdragsgiver kan forlenge avtaleforholdet med inntil 1 år på uendrede vilkår dersom det er saklig grunn til det.
Se konkurransegrunnlaget for mer detaljert informasjon. Konkurransegrunnlaget kan lastes ned på Oslo kommunes anskaffelsesportal:
*** Linken er fjernet *** />Eventuell adresse:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anbudsgrunnlag, Anskaffelse, Kravspesifikasjoner, Rehabilitering, Rigging

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 28. Februar 2012