Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Prosjektering av barneskole tjeldstø

Plan- og byggenemda i Øygarden kommune ferdigstilte våren 2009 et romprogram for ny 7-delt barneskole, med fastsatt lokalisering på Nesmyra på Tjeldstø. Skolen skal ha et bruttoareal på 2600 m2. høsten samme år ble det igangsatt en plan- og designkonkurranse
for skolen, der romprogrammet var en del av konkurransegrunnlaget. Etter prekvalifisering fikk fire arkitekt-firma utarbeide konkurranseforslag, i form av skisseprosjekt.
En jury bestående av medlemmer fra plan- og byggenemda, og arkitekter oppnevnt av Norske Arkitekters Landsforbund, kåret i mai 2010 konkurranseforslaget? Schola Insula? Som vinner av plan- og designkonkurransen. Vinnerforslaget er utarbeidet av Arkitektene Vis à Vis a/s.
Øygarden kommune har inngått kontrakt med Arkitektene Vis à Vis a/s som leverandør av ark og lark. Samme firma skal utføre prosjekteringsledelse (pgl).
Oppdragsgiver vil opprette en arbeidsgruppe med representanter fra de ulike interesse- og brukergruppene i prosjektet som vil inngå som brukergruppe representanter i prosjekteringsgruppen i videreføring og videreutvikling av skisseprosjektet.
Anbud id:
110079
  • Sted:
    Øygarden
  • Registrert:
    Fredag 13. August 2010