Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Prosjektering av sekundærrensing på Saulekilen renseanlegg. Nytt biologisk rensetrinn

1 Forprosjekt
Avklare og foreslå endringer i dagens renseprosess som sikrer at gjeldende rensekrav kan oppnås uten omfattende ombygginger (tiltak).
Utrede mulige løsninger for utbygging av biologisk rensetrinn. Det skal gis en begrunnet anbefaling om hvilken løsning som bør benyttes, også i forhold til byggekostnader og drift/vedlikeholdskostnader.
2 Detaljprosjekt
Utarbeide anbudsdokumenter med nødvendig tegningsgrunnlag for anbudsinnhenting. Utarbeide nødvendige arbeidstegninger for utførelse. Utarbeide komplett kostnadsoverslag med totalt byggebudsjett. Innhente anbud og utarbeide komplett anbudsinnstilling til kommunen. Bistå frem til kontrakt med utførende entreprenør er undertegnet. Utarbeide endelig kontraktsdokumenter og bistå ved kontraktsinngåelse. Utarbeide nødvendige søknader til aktuelle instanser inkl. Byggesøknader til kommunen. Utarbeide nødvendige driftsrelaterte og vedlikeholdsrelaterte prosedyrer for optimal drift.
3 Teknisk bistand i byggetiden.
Bistå oppdragsgiver i byggeprosessen. Delta på alle byggemøter på byggeplassen i Arendal inkl. Skriving og utsendelse av byggemøtereferat.
Anbud id:
218289
  • Sted:
    Arendal
  • Registrert:
    Torsdag 27. September 2012