Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1074 Siste år
348 Siste 3 mnd
89 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjekteringsledelse til bygging av ljabrubakken omsorg + - generalentreprise

Registrert Dato: Fredag 04. Mars 2011

Byrådsavdelingen for Eldre og sosiale tjenester (EST) har gitt Omsorgsbygg Oslo KF i oppdrag å etablere 50 til 54 omsorg+ boliger i Ljabrubakken 7, Oslo (tidligere Ljabruhjemmet sykehjem) Leietaker vil være Bydel Nordstrand.
Oppdraget krever ekstern prosjekteringsledelse (PRL) for å følge opp gjennomføring av prosjektet. Prosjekteringsleder skal ivareta byggherrens interesser. Dette innebærer blant annet at han/hun også skal kunne ivareta byggherrens plikter i henhold til Byggherreforskriften, og ha rollen som KP(kontrollerende for prosjektering), og som koordinator iht. vedlagte foreløpige Organisasjonsplan for Ljabrubakken 7. Det kreves relevant erfaring fra prosjekteringsstyring for prosjekter med størrelse på min. 150 mill.
Konkurransen er lagt ut på Oslokommunes anskaffelsesportal, se
*** Linken er fjernet *** /> LEVERANDØRENE MÅ REGISTRERE SEG I DENNE ANSKAFFELSESPORTALEN FOR Å HENTE UT KONKURRANSEGRUNNLAGET. ALL KOMMUNIKASJON VEDRØRENDE ANSKAFFELSEN VIL FOREGÅ VIA OSLO KOMMUNES ANSKAFFELSESPORTAL. UNNTAK ER INNSENDELSE AV LEVERANDØRENES SPØRSMÅL TIL KONKURRANSEGRUNNLAGET OG INNLEVERING AV TILBUD. Det er IKKE tilstrekkelig å melde sin interesse i DOFFIN

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Boliger, Koordinator, Prosjekter, Prosjektering

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 25. Mars 2011