Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

748 Siste år
179 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektledelse - bygging av kulturhus og kirke med mer i Nittedal kommune

Registrert Dato: Lørdag 30. Mars 2013

Nye Nittedal sentrum skal nå realiseres. Første fase i gjennomføringen blir bygging av kulturhus og kirke med mer i det såkalte rådhuskvartalet.
Nittedal kommune har i den anledning til hensikt å anskaffe prosjektledelse med tilhørende prosjektadministrative ytelser i forbindelse med planlegging og gjennomføring. Oppdraget omfatter prosjektledelse i alle faser fra byggeprogrem til gjennomført bygging og garantiperiode.
Byggeprosjektet omfatter hele eller deler av følgende funksjoner: kultursal(er), bibliotek, kulturskole, næringsareal, kirke, parkering og park/torg. Anslått totalt bygningsareal er 6000 m2. I tillegg kommer inntil 10000 m2 parkeringsareal og inntil 4000 m2 annet utomhusareal.
Gitt at det inngås partnerskapsavtaler med private investorer, forutsettes det at prosjektet kan få en økonomisk ramme på inn til 240 millioner kr.
I forhold til tidsrammen vurderes samspillsmodell som en aktuell entreprisemodell.
Se for øvrig konkurransegrunlaget.
Prosjektledelse i alle faser fra utarbeidelse av byggeprogram til gjennomføring av bygging samt oppfølging i garantiperioden, for inntil 6000 m2 bygningsareal, 10000 m2 parkeringsareal og inntil 4000 m2 annet utomhusareal.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bygging, Parkering, Planlegging, Prosjektledelse, Ramme

Slattum, Akershus

Avsluttet: Onsdag 15. Mai 2013