Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Prosjektstøtte til to IKT-prosjekter

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (nsm) har til hensikt å anskaffe/implementere et fullelektronisk sak-og arkivsystem på gradert plattform. Sak -og arkivsystemet skal være et fagsystem til støtte for sikkerhetsklareringsprosessen.
i tillegg skal nsm i tett samarbeid med Forsvaret, anskaffe/utvikle en gradert ikt-plattform.
nsm ønsker med dette å knytte til seg et konsulentteam (fortrinnsvis 2 konsulenter) som skal bistå med prosjektstøtte- og ledelse av de to delprosjektene.
i første fase skal det utarbeides såkalte fremskaffelsesløsninger (beslutningsdokument) for begge delprosjekt som da vil bli behandlet og evt. Godkjent av respektive fagdepartement. Det skal videre utarbeides spesifikasjoner og annen konkurransedokumentasjon knyttet til anskaffelse av det nye sak- og arkivsystemet. Forøvrig vises det til konkurransegrunnlaget.
Vi håper å gå i skarp drift med det nye systemet på den nye plattformen primo 2014.
Anskaffelsens verdi (prosjektstøtten) er estimert til ca 3, 5 mill. nok eks. Mva.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
189104
  • Sted:
    Bærum, Asker Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 3. April 2012

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud