Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4907 Siste år
1304 Siste 3 mnd
483 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Pusse opp bad/nye bad

Registrert Dato: Tirsdag 01. September 2009

Prosjekt 1.

1. etg. Har idag et lite bad med toalett og dusjkabinett, vegg i vegg med dette badet ligger et vaskerom. Totalt 6 kvm. Vi vil selv sørge for og lage et rom, men ønsker at fagfolk tar seg av membran, rør og flislegging ihht våtromsnormen.

Vi ønsker følgende, badkar m/dusj, opphengt toalett, vask, filser på gulv og ved hjørne med badekar m/dusj, er åpen for forslag mht fliser ellers på vegger. Det ønskes varmekabler på gulv. Ønsker og benytte IKEA vask, samt overskap, men bladebatteri kan være av mer robust type.

Prosjekt 2

2 etg, her ønskes det lite bad med toalett på vegg, samt dusjhørne og vask. Her er det kun et skap idag, vil være skråtak på deler av rommet, areal man kan stå opprest på er 2,4, her ønskes enkel standard, kun filser der det er nødvendig. Rommet er plassert rett over bad nede.

Prosjekt 3

Har et uthus/kontor, hvor det ønskes dusj, vask og toalett, her kan det være av rimeligste sort, type baderomsplater. Her er ingenting idag, fra uthus/kontor er det et par meter til kum for kloakk. Størelsen vil være så lite som mulig på rommet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere