Maler, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

9596 Siste år
7918 Siste 3 mnd
345 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Pusse opp loft, bygge ut gang og sette trapp opp til loftet

Registrert Dato: Mandag 18. Desember 2017

Bygge inn gang: Rive deler av vegg mellom utvendig gang og innvendig gang, samt en utvendig bod. Bygge ny vegg og innlemme areal fra gangen og utvendig bod i ny gang. Om vi ikke får lov til å bygge inn utvendig gang er alternativet og flytte soveromsvegg så det ene soveommet blir mindre og trappa kan gå opp der veggen sto tidligere. I så fall må dør flyttes til veggen ut mot stue. Se annonsene nederst i teksten for å se hvordan vår leilighet ser ut og hvordan de har gjort det i en annen leilighet.
Bygge trapp: I den nye gangen skal det bygges en trapp opp til loftet. Loftet er bare 1, 83 i mønehøyde, så trappa må treffe midt i rommet, men helst starte i det ene hjørnet av ny gang.
Loft: Loftet er i dag ett stort rom med 43 kvm. gulvflate, ikke isolert og uten ordentlig gulv. Vi ønsker å isolere, sette opp plater i taket og legge gulv, samt male hele rommet. Evt sette opp skillevegg så vi får to rom på loftet.
I resten av leiligheten ønsker vi å slipe gulvet så det blir tilsvarende farge som det er på kjøkkenet (se bilder i annonsen under) samt male veggene. Om vi skal slipe gulvet og male veggene selv kommer an på totalprisen vi får på øvrig arbeid.
Her er finn-annonsen til leiligheten: *** Linken er fjernet *** Tanken er at trappa skal gå over det lille soverommet, så den ene veggen ut mot gangen må sannsynligvis rives og bygges som en skråvegg under trappa. I annonsen under kan du se hvordan de har gjort det i en tilsvarende leilighet.
Inspirasjonsleilighet: *** Linken er fjernet ***

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift