IT/Web og Support i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

358 Siste år
240 Siste 3 mnd
24 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Qlik-plattform - etablering av plattform, drift og overføring av eksisterende løsning

Registrert Dato: Tirsdag 12. November 2019

Oppdraget omfatter:
1: Etablering av nødvendig infrastruktur, herunder operativsystem, database, nettverk og sikring av løsningen i skya. Vi ønsker en Paas/SaaS tjeneste slik at det er tilbyder som står for drift, vedlikehold og forvaltning av plattformen.
2: Flytting av eksisterende løsning over på ny plattform. Dette innbefatter nødvendige tilpasninger, endringer, konfigureringer og oppsett slik at løsningen er best mulig tilpasset Vigo IKS sine behov. Vi ønsker å bygge videre på eksisterende QlikView plattform, men ser for oss en overgang til QlikSense. Det skal etableres en HUB, f.eks. ved bruk av TimeXtender for å kunne hente informasjon fra flere datakilder. Vi skal også etablere tjenester på web for distribusjon av ferdige rapporter, f.eks. ved bruk av nPrinting.
Vigo IKS vil delta i utviklingen av tjenester som leveres til våre kunder. Dette kan være som bestiller eller ved at vi selv står for utviklingen direkte.
Lisenser vil bli utlyst i en egen konkurranse (på egen avtale).
Fylkeskommunene forvalter i dag 5% av de totale offentlige utgiftene i Norge og har derfor et stort behov for statistikk og analyse av innsatsfaktorer knyttet til sine forvaltningsoppgaver generelt, og videregående opplæring spesielt. Det gjelder tilgang til:
kontinuerlig oppdatert, kvalitetssikret og ensartet data som grunnlag for rapportering og styring
sammenstilling av statistikk fra flere datakilder samtidig
muligheter for sammenligning mellom skoler, fylker og nasjonalt nivå
data til statistikk og analyser knyttet til nasjonale og lokale målsettinger innenfor temaer som:
- Fravær- Gjennomføring av videregående utdanning- Karakterstatistikk- Inntak- Søkertall- Fagvalg- Overganger- Fagfornyelsen
Anskaffelsens verdi anslås til under EØS-terskelverdi for hele avtaleperioden. Volumet er et estimat og er ikke bindende.For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Deltilbud/alternative tilbud
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget, men finner det ikke hensiktsmessig for denne anskaffelsen.
Statens Standardavtale (SSA)
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte kontrakt, med tilhørende standardvilkår.
Kontrakten har en varighet fra og med 2020-01-01 . Det foreligger en gjensidig rett til å si opp avtalen med 6 måneders varsel.
Oppdragsgiver vil benytte Statens Standardavtaler (SSA-L) for denne anskaffelsen.
Oppdragsgiver vil inngå kontrakt med 1- en - leverandør.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i kontraktsbestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.


Referansenummer:  19/199