Arkitekt, Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

943 Siste år
605 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rådgivende ingeniør bygg (RIB) - Dynamisk innkjøpsordning

Registrert Dato: Mandag 16. September 2019

Det er ventet en elevtalls vekst i Rogaland de neste årene. Det er ikke besluttet å bygge nye skoler for å dekke behovet for flere elevplasser, men utnytte eksisterende skolebygg og lokasjoner. Dette i form av ombygging, effektivisering og tilbygg.
De ulike oppdragene for RIB vil dermed være av høyst ulik karakter, omfang, kompleksitet og lokasjon. Ved bruk av en dynamisk ordning ønsker vi å få RIB med riktig kompetanse og erfaring til det enkelte oppdrag. Vi ønsker ikke å binder opp Leverandørs ressurser i avtaleperioden, men vil ved bruk av dynamisk innkjøpsordning invitere kvalifiserte Leverandører til å inngi tilbud på det enkelte oppdrag (konkurranse innen den dynamiske ordning). Det er kun kvalifiserte Leverandører som får tilgang til de aktuelle konkurransene.
Alle leverandører kan søke om å bli kvalifisert. Det er kun de Leverandører som oppfyller kvalifikasjonskravene som tas opp i ordningen, påse at deres firma oppfyller kvalifikasjonskravene. Leverandørene kan gjennom hele ordningens varighet søke om å bli kvalifisert.
Alle leverandører som oppfyller kriteriene vil bli inkludert i ordningen.
Det er politisk vedtak om økt bruk av miljøvennlige løsninger i våre byggeprosjekt, herunder BREEAM-sertifisering.
De oppdrag som vil bli lyst ut i den dynamiske innkjøpsordning vil i hovedsak være prosjekt etter tiltaksklasse 3. Se forskrift om byggesak (SAK10) for nærmere opplysninger om tiltaksklassen og krav i denne forbindelse. Leverandør må være kvalifisert til å påta seg slike oppdrag, det vil si å kunne utføre oppdrag etter tiltaksklasse 3.
Den enkelte konkurranse vil inneholde informasjon om behov, omfang, konkurranseform og kontraktsregulering. Det vil tilsiktes å benytte en standardkontrakt, i hovedsak NS 8401 eller NS 8402, som kontraktsgrunnlag i de ulike konkurransene.  


Referansenummer:  2019/36386

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift