Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rådgivende ingeniørtjenester, rammeavtale i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rådgivende ingeniørtjenester, rammeavtale

Deltilbud/grupper
Det er anledning til å gi tilbud på en eller flere grupper. Det kan ikke gis deltilbud innen den enkelte gruppe, og ei heller alternative tilbud. Mindre foretak kan levere tilbud ved å inngå forpliktelseserklæringer eller samarbeidsavtale med hovedleverandøren som skal levere tilbud i gruppe 1.
Gruppe 1 rÅdgivende ingeniØrer innenfor bygg: Leverandøren må dekke samtlige fagområder. Prosjekteringsleder (prl) og Prosjekteringsgruppeleder (pgl)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet.
rådgivende Ingeniør Bygg og anleggsteknikk (rib)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet og tiltrer tidligst fra juni 2022. rådgivende ingeniør Bygningsfysikk (ribfy)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet. rådgivende Ingeniør Elektro (rie)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet fra juni 2022. rådgivende Ingeniør vvs (riv)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet og tiltrer tidligst fra juni 2022.
rådgivende Ingeniør, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner (itb-Koordinator)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet. rådgivende Ingeniør Brannteknikk (RIBr)Modum kommune har opsjon på dette fagområ#URL0# kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet og tiltrer tidligst fra juni 2022. rådgivende Ingeniør Miljø (rim)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet.
rådgivende Ingeniør Geoteknikk og geotekniske undersøkelser (rig)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet.
Ringerike kommune har opsjon på hele gruppe 1.
Gruppe 2 rÅdgivende ingeniØrer innenfor vann- og avlØp, veg og park: Leverandøren må dekke samtlige fagområder. rådgivende Ingeniør Vann, avløp, overvann, veg og park (riva)Modum kommune og Kongsberg kommune deltar ikke på denne gruppen i rammeavtalen. Lier vva kf har opsjon på denne avtalen og tiltrer tidligst fra #URL1# kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet.
Ringerike kommune har opsjon på fagområdet.
Gruppe 3: Leverandøren må dekke samtlige fagområder. rådgivende Ingeniør Akustikk (riaku)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet.
Ringerike kommune har opsjon på fagområdet. Gruppe 4: Leverandøren må dekke samtlige fagområder. rådgivende Ingeniør Hydrologi (rih)Gran kommune, Jevnaker kommune og Lunner kommune har opsjon på fagområdet.
Ringerike kommune har opsjon på fagområdet.
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale.
Rammeavtalen har en varighet fra og med 2021-06-01 00: 00 til og med 2023-05-31 00: 00 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med 3 eller flere leverandører i hver gruppe, såfremt et tilstrekkelig antall kvalifiserte leverandører gir tilbud.
Avtalen har en løpetid på to (2) år. Den enkelte samkjøpspart har anledning til å "si opp" avtalen etter to (2) år. Etter to (2) år løper det en ensidig opsjon på å forlenge avtalen med ett (1) år av gangen. Forlengelsen skjer automatisk så fremt ikke Oppdragsgiver har gitt beskjed om annet. En eventuell reduksjon av leveransens omfang vil ikke medføre erstatningsplikt.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.
Anbud id:
734139
  • Sted:
    Kongsberg, Ringerike Lier, Øvre Eiker, Modum, Krødsherad, Nore Og Uvdal, Gran  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 25. Juni 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud