Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

R00794 REØS Maskinentreprenørtjenester I Elverum og Løten

Avtalen omfatter drift og vedlikehold, sommer og vinter. i tillegg spesielle arbeider som sprengning og knusing i fjelltak og mindre tiltak vedr fjellrensk og skogrydding.
Rammeavtalen omfatter vedlikehold av veger/gater/plasser for Forsvarets lokasjoner i Elverum og løten kommune, dvs Terningmoen, Ølv Grindalsmoen og anlegget på løten, inkl skyte- og øvingsfelt i Elverum. i tillegg kan lokasjonene ved Hamar og Ringsaker benytte avtalen.
Avtalen gjelder sommervedlikehold i 2020-2024 og vintervedlikehold sesongene 2019-2020, 2020-2021, 2021-2022, 2022-2023 og 2023-2024, forutsatt av avtalen prolongeres etter 2 år. Tilbudets priser skal baseres på oppstart av kontraktsarbeidene 1. Oktober 2019. Dersom igangsetting på grunn av budsjettmessige endringer eller andre forhold forskyves, vil oppdragsgiver vurdere å kansellere denne tilbudsrunden og utlyse arbeidene på nytt #URL0# er militær og sivil aktivitet i området. Innbakt i tilbudsprisen må derfor være hensyn og tilpasninger til øvrig trafikk.
Arbeidene i sommerhalvåret består typisk i feiing/børsting, støvbinding, vanning, krattknusing, grøfterensk, vedlikehold av stikkrenner og kulverter, oppgrusing og høvling av veger med grusdekke, og oppsetting av brøytestikk.
Vintervedlikeholdet omfatter brøyting med bil og traktor, høvling av is, strøing med sand, tining av stikkrenner, samt beredskap for strøing og brøyting. i utgangspunktet vil 10 cm snødybde være gjeldende, men dette kan avtales i forkant av vintersesongen, eller endres ila sesongen.
Brøyting og rydding skal utføres slik at tilgjengelighet og trafikksikkerhet på alle krysninger og tilknytninger med offentlig veg inkludert lommer, inn- og utkjøringer til sideanlegg, o. l. Ivaretas. i areal med krav til sikt skal ikke snø legges i haug som hindrer sikt, slik snø må eventuelt være fjernet innen 4 timer etter avsluttet værhendelse. høvling skal utføres på brøytet areal, det skal ned til vegdekkets høyeste områder.
Spesifikke krav til standard, tidspunkt for brøyting og snødybde vil bli avtalt i årlige oppstartsmøter for sesongen. Se for øvrig krav til utstyr i vedlagte prisskjema. Beredskapsperiode vil være 15. 10 til 15. 4. Tidspunkt for beredskap kan endres både til å bli lengre eller kortere periode. Avklares årlig i forkant av hver sesong. Pris for beredskap vil justeres for beredskapsperiode iht dette.
Anbud id:
588993
  • Sted:
    Løten, Elverum
  • Registrert:
    Fredag 7. Juni 2019