Transport i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

918 Siste år
220 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale budtjenester

Registrert Dato: Mandag 07. November 2011

Leverandøren skal utføre budtjeneste for Helsedirektoratets samtlige avdelinger, primært innen Oslo ? området. Statens autorisasjonskontor for helsepersonell (SAFH) og Statens kunnskapssenter for Helsetjenesten (Kunnskapssenteret) også med lokaler i Oslo er omfattet av avtalen. Pasient- og brukerombudene (POBO) er omfattet av avtalen og kan gjøre avrop så langt det passer i forhold til deres behov og geografiske plassering.
Hovedtyngden av leveransen vil bestå av transport av evt. brev/småpakker/ hovedsaklig innen Oslo og omegn, eksempelvis mellom Helsedirektoratet og departementer og andre statlige virksomheter.
Avtalen omfatter også frakt av tyngre forsendesler - trykksaker og IKT-utstyr jf. kravspesifikasjonen
Avtalen antas å ha en verdi på ca. NOK 200 000 til 300 000 ekskl. MVA per år over en 4-årsperiode. Det er hensikten å inngå en avtale over 2 år med opsjon for 1 + 1 år. Volum kan variere fra år til år.
Det er forventet at volumet, særlig av frakt av større kolli vil øke. Bakgrunnen for dette er at Helsedirektoratets IT-avdeling i Oslo også skal forsyne HELFO (i Tønsberg) og våre avdelinger i Trondheim med IT-utstyr.
Det totale økonomiske omfanget av avtalen anslås etter dette å være mellom 800 000 og 1 200 000 NOK eks mva. over 4-år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Transport, Trykksaker

Mo I Rana, Nordland

Avsluttet: Onsdag 14. Desember 2011