Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Rammeavtale E-lås til Fauske kommune

Fauske kommune vil de nærmeste årene ha store behov for å effektivisere og øke tjenestenivå innenfor drift av institusjoner og hjemmebaserte tjenster. Utvidet bruk av velferdsteknologi er ett av tiltakene, og kommunen ønsker i den forbindelse å anskaffe elektroniske låsesystemer i private- og kommunale boliger knyttet til hjemmebaserte tjenester.
Kommunen etablerte i 2014 plattform for utbygging av velferdsteknologi basert på Sensio, og Visma profil. Flere av kommunens institusjoner har allerede bygget ut, og knyttet til alarmsystemer og varslingsanlegg til løsningen, men også hjemmetjeneste er i en fase der utvidet bruk av velferdsteknologi er under utredning. Fauske kommune ønsker gjennom denne anskaffelsen å etablere en rammeavtale på kjøp av e-lås som fullt ut må støtte kommunens velferdsplattform; Sensio.
Kunden skal anskaffe en nøkkelfri eLås-løsning for hjemmeboende brukere av kommunale helse - og omsorgstjenester, hvor kommunen administrerer nøkler til de private boligene. Denne rammeavtale skal kunne nyttes ved utskifting på eksisterende bygg, i forbindelse med rehabilitering og nye installasjoner i avtaleperioden.
Rammeavtalen vil ha en varighet på 2 år, med mulighet for opsjon på 1+1 år.
Anbud id:
540618
  • Sted:
    Fauske
  • Registrert:
    Onsdag 15. August 2018

Lignende oppdrag i Nordland

1 anbud