Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

996 Siste år
269 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for arkitektbistand, utarbeidelse av alternativanalyser - konseptvalgutredninger, bhg

Registrert Dato: Torsdag 17. November 2011

Fra Byrådsavdeling for kultur og utdanning v/Bestillerenheten har OBY mottatt bestilling på bistand til utarbeidelse av konseptvalgutredninger for barnehager. OBYs oppdrag består i å utarbeide alternativanalyse iht dokumentet ?Konseptvalgutredninger (KVU) i Oslo kommune ? Krav og veiledning? kapittel 6. I den forbindelse ønsker OBY å inngå en rammeavtale for arkitektfaglig bistand til utarbeidelse av alternativanalyser.
Alternativanalysene består av utredning, vurdering og sammenligning av aktuelle tomters egnethet til barnehageformål, herunder kostnadsanalyser, trafikkvurderinger o.l. for det enkelte objekt.
I første omgang har OBY fått bestilling på bistand i KVU-arbeidet for 8 prosjekter. Det er påregnelig at den enkelte alternativanalyse vil omfatte utredning av 4-6 aktuelle barnehagetomtealternativer per prosjekt/KVU. Utredningsbehovet for hvert enkelt objekt kan variere sterkt, og avtales nærmere med oppdragsgiver for det enkelte oppdrag.
Omsorgsbygg Oslo KFs behov for arkitektfaglig bistand er avhengig av bestilling fra Byrådsavdeling for kultur og utdanning. Vi kan derfor ikke garantere en viss oppdragsmengde. Vi tar forbehold om at antallet prosjekter kan økes eller reduseres.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Prosjekter, Rammeavtale, Veiledning

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 05. April 2012