Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

583 Siste år
138 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

?rammeavtale for bistand til analyser i transportetatenes og avinor sitt arbeid med ntp 2014-2023?.

Registrert Dato: Onsdag 17. Mars 2010

Statens vegvesen Vegdirektoratet, sammen med de andre NTP etatene (Avinor, Jernbaneverket og Kystverket) heretter benevnt som oppdragsgiver, ønsker med dette tilbud på prosjektet ?Rammeavtale for bistand til analyser i transportetatenes og Avinor sitt arbeid med NTP 2014-2023?.
Utredningsfasen og planfasen ledes av den tverretatlige prosjektgruppen, og er dermed et samarbeidsprosjekt mellom Statens vegvesen (*** Linken er fjernet *** Jernbaneverket (*** Linken er fjernet *** Kystverket (*** Linken er fjernet *** og Avinor (*** Linken er fjernet *** /> Utredningsfasen er planlagt gjennomført i 2010, Planfasen er planlagt gjennomført i 2011
Det er etablert en rekke arbeidsgrupper som iløpet av mars 2010 skal definere sitt behov for analyser og bistand knyttet til de ulike gruppenes arbeid med grunnlagsmaterialet for transportetatenes og Avinor sitt arbeid med utredningsfasen.
Oppdraget vil være formet som en rammeavtale. Ved uttak på rammeavtalen skal leverandør prise enkeltoppdrag, og det skal etableres egne fremdriftsplaner for det enkelte oppdrag. Det kan gå flere oppdrag parallelt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Leverandør, Rammeavtale

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 29. April 2010