Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

RAMMEAVTALE FOR BYGNINGSMESSIGE ARBEIDER VED REGJERINGSEIENDOMMER OG INNLEIDE ERSTATNINGSLOKAER

Statsbygg Region Øst har som eier av Regjeringskvartalet ansvar for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av disse eiendommene. Eiendomsmassen på Regjeringskvartalet utgjør til sammen ca. 100. 000 kvm fordelt på 8 bygg.
på erstatningseiendommene/lokalene er Statsbygg Region Øst leietaker og har ansvar for indre vedlikehold. Erstatningseiendommer/lokaler er spredt på forskjellige adresser i Oslo og utgjør til sammen ca. 80. 000 kvm. Omfanget av erstatningseiendommene/lokaler vil kunne endres noe underveis i avtaleperioden. Se eget vedlegg over erstatningseiendommer/lokaler.
i tillegg kommer dss` behov for bygningsmessige arbeider for overnevnte eiendomsportefølje.
Flere av bygningene i denne eiendomsmassen er verneverdige.
Bygningsmessige arbeider i tilknytning Regjeringskvartalet beløp seg i 2010 til #URL0#
6 millioner. Vi har foreløpig ikke noen erfaringstall/beløp i tilknytning til arbeider på de innleide erstatningslokalene.
Det er vanskelig å si noe om omfanget av arbeider i tilknytning til vedlikeholdet ved disse eiendommene de neste fire år, men et grovt anslag vil beløpe seg til kr 8? 10 mill. Pr. år for begge kontraktene til sammen. Da omfanget av bestillinger på avtalen vil kunne variere ut ifra behov og budsjett, er dette anslaget ikke av bindende art.
Statsbygg og dss vil forbeholde seg rett til å arrangere egen utlysning og konkurranse ved enkeltstående oppdrag over 500. 000 eks mva.
Anbud id:
225054
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 12. November 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud