Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Rammeavtale for formidling av konsulenttjenester til Brønnøysundregistrene innen IT

Formål med anskaffelsen
Brønnøysundregistrene gjennomfører en åpen anbudskonkurranse med sikte på å inngå rammeavtale med formidler av konsulenttjenester innenfor it. Denne rammeavtalene vil i hovedsak bli benyttet av prosjekt BRsys, men vil også kunne bli brukt av andre prosjekter og enheter tilhørende Brønnøysundregistrene. Formålet med rammeavtalen er å sikre Brønnøysundregistrenes behov for tilgang til konsulenttjenester for å bemanne blant annet større prosjekter som BRsys- prosjektet, se egen informasjon om BRsys prosjektet i bilag 5. Kompetanseområdene som etterspørres er følgende ( oversikten er ikke uttømmende, da det kan tilkomme andre beslektede kompetanseområder) :
· Systemutvikling (systemutviklere, scrummastere, testutviklere m fl)
· it-arkitekter (virksomhets – og forretningsarkitekter, informasjonsarkitekter, løsningsarkitekter, teknisk arkitekter, regelverksarkitekter, sikkerhetsarkitekter m fl)
· Brukskvalitet og design
· it Drift og infrastruktur
Detaljert beskrivelse av kategorienes innhold /omfang fremgår av Del ii ssa-r, Bilag 1, Kundens kravspesifikasjon.
Det må leveres tilbud på leveranse av formidling av konsulenttjenester innen alle de ovennevnte kompetanseområdene. Tjenester under Rammeavtalen er todelt. på den ene side skal Leverandøren levere selve formidlingstjenesten, og på den andre side levere selve konsulenttjenesten. Leverandøren skal yte konsulenttjenester slik dette er beskrevet henholdsvis i ssa-r inkl bilagene. Konsulenttjenestene skal utøves på en profesjonell måte i henhold til de normer og retningslinjer som til enhver tid gjelder i bransjen. Det er en forutsetning at Leverandøren leverer tjenester med et faglig høyt nivå, og til enhver tid holder seg ajour på fagområdet for de aktuelle tjenestene. Dette gjelder således både i forhold til selve formidlingstjenesten, men også i forhold til de avrop som gjøres på avtalen.
Konsulentformidleren skal stå som ansvarlig avtalepart i sin helhet for alle avrop under rammeavtalen mot Brønnøysundregistrene
Anbud id:
493856
  • Sted:
    Brønnøy
  • Registrert:
    Torsdag 26. Oktober 2017