Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

202 Siste år
67 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for FoU-tjenester knyttet til etatsprogrammet ?Smartere vegtrafikk med ITS?.

Registrert Dato: Torsdag 01. Mars 2012

Statens vegvesen starter i 2012 et nytt etatsprogram innen ITS (Intelligente Transport Systemer) som heter ?Smartere vegtrafikk med ITS?. Et etatsprogram er en større satsing innen forskning og utvikling. I denne forbindelse vil det bli nødvendig å gjøre flere anskaffelser av FoU-tjenester. Vi å etablere en rammeavtale for FoU-tjenester rettet mot etatsprogrammet ?Smartere vegtrafikk med ITS?. Oppdragsgiver for denne rammeavtalen vil være Statens vegvesen Vegdirektoratet, avdeling for trafikksikkerhet, miljø og teknologi. ITS seksjonen. Omfang av prosjekter er avhengig av offentlige bevilgninger. I 2012 er det forventet en omsetning i FoU-prosjekter på 4-6 mill. kr i etatsprogrammets regi. Avtaleperiode er 01.05.2012 til og med 01.05.2014, med mulighet til forlengelse i 1+1 år.
Anskaffelsen omfatter utvikling og anvendelse av teknologi og evaluering av forskningsprosjekter med demonstratorer. Aktuelle områder vil være trafikkteknikk, IKT-systemer, sensorer, kommunikasjon, GNSS, dataanalyse, databaser, video og billedbehandling og kooperative systemer. Evaluering vil omfatte både brukerevaluering og evaluering av trafikale effekter i prosjektene. Se ellers konkurransegrunnlaget.
Omfang av prosjekter er avhengig av offentlige bevilgninger. I 2012 er det forventet en omsetning i FoU-prosjekter på 4-6 mill. kr i etatsprogrammets regi. Avtaleperiode er 01.05.2012 til og med 01.05.2014, med mulighet til forlengelse i 1+1 år. Se ellers konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Databaser, Omsetning, Prosjekter, Rammeavtale, Sensorer, Transport

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 10. April 2012