Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for kjøp av elektrikertjenester

Formålet med anskaffelsen er å dekke et oppgraderings- og vedlikeholdsbehov av de elektriske anlegg på våre eiendommer. For å sikre tilstrekkelig tilgang til den kompetanse som er nødvendig for å utføre denne typen oppdrag, har oppdragsgiver til hensikt å inngå paralelle rammeavtaler med tre leverandører.
Det er for denne rammeavtalen, uten forbindtlighet for oppdragsgiver, estimert et årlig behov for tjenestene pålydende kr. 2 000 000, - eks. Mva. Rammeavtalen har en varighet på 2 år med opsjon på forlengelse av avtalen i 1+1 år. Total mulig varighet for avtalen er 4 år.
En av oppdragsgivers kjerneoppgaver er kjøp og salg av eiendom. Som en naturlig følge av dette vil vår eiendomsportefølje kunne endre seg ila. Kontraktsperioden. Slike forhold ligger ofte utenfor vår kontroll og beror på politiske vedtak, endrede strategier og organisatoriske omlegginger internt i kommunen. Det tas derfor forbehold om at oppdragsmengden kan reduseres eller økes under kontraktsperioden.
Anbud id:
210406
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 10. August 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud