Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Rammeavtale for kjøp av ikt-konsulenttjenester

Ved ntnu it alene, utføres det årlig it-relaterte prosjekter i et omfang som omfatter ca. 5 årsverk prosjektledelse, 15 årsverk systemutvikling og 3 årsverk rådgiving. Mengden it-relaterte prosjekter med krav til it-kompetanse, forventes i rammeavtaleperioden å være høyere enn hva ntnu selv har av kapasitet.
ntnu ønsker å inngå rammeavtaler om kjøp av ikt-konsulenttjenester innenfor tjenestekategoriene;
a. Prosjektledelse
b. Systemutvikling
c. rådgiving
Alle tjenestekategorier har krav til it-kompetanse. For ytterligere informasjon om disse se del 2 Bilag 1. (Oppbygging av konkurransegrunnlaget er beskrevet i pkt. 2. 2)
Ved avrop / kjøp på rammeavtalene gjennomføres det minikonkurranser. Dersom minikonkurranse ikke blir avholdt skal ntnu kjøpe fra den leverandøren som kom best ut i konkurransen for ønsket tjenestekategori.
Rammeavtalene som her inngås ansees iht loa § 15-3 å være Rammeavtaler med flere leverandører hvor alle vilkår ikke er fastsatt i rammeavtalen. Vilkårene som fastsettes i hver avropsavtale er kravene til kompetanse, som må bestemmes ut i fra behovet i hvert enkelt avrop. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta intervju for å evaluere tilbudt kompetanse ved hvert avrop? Avhengig av forespørselens art.
Hovedtyngden av avrop forventes å være fra ntnu it, men det skal være mulighet for å gjøre avrop fra andre ntnu-enheter og randsoneselskaper (Bibsys, Artsdatabanken, Renatesenteret, Matematikksenteret m. Fl)
Anbud id:
146579
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Fredag 6. Mai 2011