Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for kjøp av tjenester innen grafisk design

Høgskolen i Oslo skal inngå en rammeavtale for kjøp av grafisk designtjenester. Den valgte leverandøren vil være høgskolens samarbeidspartner på grafisk design.
Avtalens omfang vil variere etter høgskolens løpende behov. Basert på høgskolens siste års volum kan dette anslås til kr 3-5 mill. Over fire år. Dette er kun et estimat og er ikke å anse som forpliktende for oppdragsgiver.
høgskolen i Oslo skal ha en opsjon på å innlemme høgskolen i Akershus i rammeavtalen fra det tidspunkt man finner dette hensiktsmessig. Det er en forutsetning at rammeavtalen videreføres dersom høgskolene går sammen til én ny organisasjon.
Under forutsetning av at styrene ved høgskolene i Oslo og Akershus i desember 2010 vedtar at de to høgskolene skal gå sammen til én høgskole, skal leverandøren lage ny grafisk profil for den sammenslåtte høgskolen. De elementer som utvikles skal også kunne brukes ved overgang til universitet. Denne delen av kontrakten anslås å ha en verdi på ca. Kr 1 mill. Dersom sammenslåingen imidlertid ikke gjennomføres, vil utvikling av ny profil bortfalle.
Anbud id:
117371
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 27. September 2010

Lignende oppdrag i Oslo

4 anbud