Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Rammeavtale for kjøp av trelast, byggevarer og kjøkken

Oppdragsgiver (Rogaland fylkeskommune, Stavanger, Sola og Sandnes kommuner) har til hensikt å inngå rammeavtale for kjøp av trelast, byggevarer og kjøkken til kommunale bygg og boliger. Oppdragsgiver planlegger at avtalen skal gjelde fra 1. Mai 2013.
Det gis anledning til å gi tilbud på deler av oppdraget i den forstand at leverandørene kan levere tilbud til samtlige oppdragsgivere, eller kun til enkelte av oppdragsgiverne. Det gis også anledning til å gi tilbud på kun trelast og byggevarer eller kun kjøkken, eller begge deler.
Se konkurransegrunnlaget for utfyllende beskrivelse om hva rammeavtalen gjelder.
Trelast og byggevarer til kommunale bygg og boliger i kommunene.
Kjøkken til kommunale bygg og boliger i kommunene.
Rammeavtalen skal omfatte kjøp av trelast, byggevarer og kjøkken til kommunale bygg og boliger i kommunene, så som skoler, barnehager, bo- og aktivitetssenter, syke og aldershjem, svømme- og idrettshaller, leiligheter, tannklinikker, kontorbygg, kulturhus, kommunale utleieboliger, helsestasjoner m. Fl.
Det antas at rammeavtalen har en samlet årlig verdi på 8, 5 millioner kroner. Beløpet er veiledende, oppgitt eks. Mva. Og basert på historiske tall. Dette beløpet skal ikke medføre noen forpliktelser for oppdragsgiver eller rettigheter for leverandør.
Anbud id:
228184
  • Sted:
    Stavanger, Sandnes  Time, Sola, Randaberg  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 6. Desember 2012

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud