Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rammeavtale for kjøp av juridiske tjenester - Med delkontrakter

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Rammeavtale for kjøp av juridiske tjenester - Med delkontrakter

Anskaffelsens formål er å inngå rammeavtale med en leverandør som skal være Enovas hovedsamarbeidspartner innenfor leveranse av juridiske tjenester. Det vil være behov for ekstern juridisk bistand ved for eksempel manglende intern kapasitet eller når det er behov for juridisk spisskompetanse innen aktuelle rettsområder.
Behov for juridisk bistand forventes å ha hovedvekt innenfor følgende rettsområder:
- eu/eØs rett, med særlig vekt på statsstøtte
- Forvaltningsrett
- Offentlige anskaffelser
- Kontraktsrett
- Arbeidsrett
- Sivilprosess
- Energirett
- Finansrett
- Økonomiregelverket for Staten
Det understrekes at listen ikke er uttømmende og at det også vil kunne være aktuelt med bistand innenfor andre rettsområder. Det forventes størst behov for bistand innenfor rettsområdene statsstøtte, finans, forvaltningsrett og offentlige anskaffelser, noe som også vil gjenspeiles (vektlegges) i tilbudsevalueringen.
Oppdragene under rammeavtalene vil ha ulik karakter. Det tenkes både mindre avrop i form av generell rådgivning gjennom møter (herunder video- og telefonkonferanser) eller i form av utarbeidelse av notat, utarbeidelse av dokumenter for eksempel særskilte kontraktsvilkår og større oppdrag i form av utredningsoppgaver. Oppgavene vil bli nærmere konkretisert mellom partene i spesifiserte avrop for de enkelte oppdrag.
Leverandøren skal være Enovas hovedsamarbeidspartner innenfor leveranse av juridiske tjenester. Enova forbeholder seg imidlertid rett til å kunne kjøpe juridiske tjenester fra andre tjenesteytere enn den valgte leverandør. Rammeavtalen gir følgelig ikke Leverandøren eksklusiv rett som samarbeidspartner og rådgivningsmiljø innen leveranse av juridiske tjenester.
Anbud id:
762308
  • Sted:
  • Registrert:
    Torsdag 21. Oktober 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud