Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for kjøp av møbler og inventar

Kulturrådet har kontoraddresse i mølleparken 2 i Oslo og Dronningens gate 10B i Trondheim, og vil i løpet av 2018 få en kontoradresse i Bodø. Kontorarealet i Oslo dekker ca. 4000 kvm. Eks. Fellesarealer, inklusiv en egen møteroms avdeling med 13 møterom. Kontorarealet i Trondheim er på ca. 370 kvm. Eks. Fellesarealer. Hva størrelsen på leielokalene i Bodø blir gjenstår å se, men dimensjonene er sammenlignbare med Trondheimskontoret.
Kontorlokalene i Oslo og Trondheim er åpne kontorlandskaper, samt ulike rom som møterom, stillerom, multirom, personalrom mm.
Kontoret i Trondheim er under etablering, og vil være innflytningsklar i begynnelsen av 2018. Det vil være behov for å utruste kontorene i Trondheim og Bodø med møbler og inventar. Det vil være lite eller ingen møbler der fra før. i Oslo vil det i stor grad være suppleringskjøp, men også nyinnkjøp.
Rammeavtalen gjelder for 2 (to) år, med mulighet til å forlenge med ytterligere 2 (to) år, 1 (ett) år av gangen.
Vi anslår volumet i å være i størrelsesorden nok 2 mill. #URL0#. Dette er kun et retningsgivende estimat, og innebærer ingen forpliktelser for oppdragsgiver.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av Bilag 1Overordnet beskrivelse av de ytelser rammeavtalen gjelder.
Anbud id:
500046
  • Sted:
    Oslo, Bodø Trondheim  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 8. Desember 2017
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud