Alarm & sikkerhet, Utleie i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

217 Siste år
44 Siste 3 mnd
11 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for vakttelefon og vektertjenster

Registrert Dato: Tirsdag 29. Juni 2010

Alle konkurransedokumenter kan lastes ned etter registrering fra Oslo kommunes anskaffelsesportal med følgende nettadresse:
*** Linken er fjernet *** /> Her vil også alle oppdateringer og endringer i konkurransen legges ut.
Oslo kommune v/ Omsorgsbygg Oslo KF innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse inngåelse av rammeavtale for vakttelefon og vektertjenester.
Omsorgsbygg eier, forvalter og utvikler kommunale formålsbygg og bidrar til høy kvalitet på kommunens pleie- og omsorgstjenester, tiltak for barn og unge og kulturtilbud. Foretaket legger forretningsmessige prinsipper til grunn innenfor de rammer som gjelder for kommunal virksomhet.
Bygningsmassen består i hovedsak av sykehjem, bo- og rehabiliteringssentre, barnehager og barneparker, kommunalt eide institusjoner knyttet til rusmiddelomsorg, barnevern og psykiatri, brannstasjoner, kulturbygg og kontorbygg.
Det skal som en del av rammeavtalen opprettes en vakttelefon som våre leietakere kan ringe til dersom det oppstår kritiske eller akutte avvik utenfor ordinær arbeidstid som må sikres/lukkes.
I tillegg er det behov for vektertjenester og vakthold i ulike situasjoner og til alle døgnets tider. Rammeavtalen vil inkludere bestilling av slike tjenester som avrop ved behov.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Utleie

Anbudskonkurranse, Kontorbygg, Rammeavtale, Rammer

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 21. Juli 2010