Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale kjøp av utstyr til kringkastingsbruk

Formålet med denne rammeavtalen er å legge forholdene til rette for å dekke Departementenes servicesenter (dss) sitt behov for kostnadseffektive anskaffelse i forbindelse med kjøp av kameraer, audiovisuelt-, lyd-, lys- og videoutstyr.
Det ønskes å inngå avtale om levering av utstyr som benyttes til lyd- og bildeproduksjon. dss leverer lyd- og bildetjenester og har behov for å anskaffe ulikt utstyr til bruk for lyd- og bildeproduksjon.
Tjenesten er bygget opp av faste installasjoner, slik som presserom, kontrollrom og maskinrom. i tillegg produseres det med transportabelt utstyr, både flerkameraproduksjoner, reportasjer og rene lydproduksjoner, og leveransen omfatter derfor utstyr til faste installasjoner og utstyr som er mobilt.
Økonomisk omfang antas å være i størrelsesorden 1. 000. 000? 10. 000. 000 over en 4 års periode. Dette er et uforpliktende estimat fra oppdragsgiver basert på vårt beste skjønn og det vises i denne sammenheng særlig til den uoversiktlige situasjonen dss og departementfellesskapet befinner seg i som følge av terrorangrepet.
Anbud id:
168691
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 4. Oktober 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud