Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale - Kjøp av snøkanoner og snøproduksjonsutstyr, samt service

I Holmenkollen nasjonalanlegg har Kultur- og idrettsbygg Oslo kf (kid) blant annet ansvar for forvaltning og drift av snøproduksjonsanlegget som leverer kunstsnø til hoppbakkene og langrennsløypene. Dette er et avansert snøproduksjonsanlegg med blant annet 38 lanse- og viftekanoner, 38 kummer med ulike funksjoner, pumpestasjon, værstasjoner, kompressorer og eget vannmagasin. Anlegget er helautomatisk, noe som innebærer at det kan styres via pc. Dette skjer i dag ved hjelp av programmet atass+. Snøproduksjonsanlegget ble bygget til ski-vm i 2011, og har siden blitt påbygget i flere omganger med nye produksjonskummer og snøkanoner. Effektiv drift av snøproduksjonsanlegget er avgjørende for at treninger og arrangementer i vintersesongen kan gjennomføres som planlagt, og det er derfor viktig med høy driftssikkerhet på anlegget.
Det er behov for å knytte til seg en leverandør for å gjennomføre årlig service på snøproduksjonsanlegget, samt supplere med snøkanoner, snøproduksjonsutstyr og nødvendige reservedeler etter behov. Årlig service foregår normalt i september/oktober. Videre er det behov for beredskap i form av kompetent servicepersonell og tilgjengelige reservedeler ved driftsproblemer i perioder hvor anlegget er i drift. Snøproduksjonen er avhengig av tilfredsstillende klimatiske forhold med tilstrekkelig kulde og riktig vind/luftfuktighet. Normalt foregår snøproduksjonen i Holmenkollen med en hovedvekt i desember og januar, men behovet for rask beredskap må påregnes i perioden fra 1. November til 20. Mars. De siste årene har det blitt produsert snø mellom 20 og 30 døgn hver vinter.
Flere av snøkanonene som brukes i Holmenkollen var nye i 2010, og de øvrige har kommet til anlegget gradvis siden det. Det vil etter hvert bli behov for å erstatte utslitt utstyr, samt sørge for forsvarlig avhending av utstyr som ikke skal brukes mer. Leverandøren som velges skal kunne tilby snøkanoner som kan brukes sammen med det øvrige anlegget i Holmenkollen.
Årlige servicekostnader estimeres til å være i underkant av 100 000 nok.
Kjøp av snøkanoner og snøproduksjonsutstyr utgjør den verdimessig største delen av rammeavtalen. Det antas at kjøp av snøkanoner og servicekostnader vil utgjøre ca. 1, 5 mnok pr. år. Hvor mye som vil bli avropt på avtalen, vil variere og vil blant annet avhenge av behov, samt at det til enhver tid finnes budsjettmessig dekning. Bevilgningene til formålet vil kunne variere fra år til år, så anslaget innebærer ingen forbindtlighet og vil kunne variere både oppover og nedover.
Den totale verdien av rammeavtalen estimeres til et sted mellom 4 mnok og 6 mnok over 4 år.
Det vises til vedlagte kravspesifikasjon for nærmere beskrivelse av snøproduksjonsanlegget og krav til service, utstyr, beredskap, snøkanoner mv.
Anbud id:
694423
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Søndag 24. Januar 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud