Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale - Konsulenttjenester innen standardisering - digital samhandling

Difi har ansvar for digitalisering av offentlige anskaffelsesprosesser i Norge, hvor bruk av elektronisk handelsformat (ehf) er et vesentlig virkemiddel. Vi søker bistand knyttet til ehf og deltakelse i nasjonalt og internasjonalt standardiseringsarbeid relevant for vedlikehold og videreutvikling av ehf til å dekke større deler av anskaffelsesprosessen.
Difi innbyr nå til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av konsulenttjenester innenfor standardisering av digital samhandling på anskaffelsesområdet.
Det vil inngås rammeavtale med én hovedleverandør hvor det tillates at denne benytter underleverandører.
Omfang
Det er knyttet en viss usikkerhet til hvor mange avrop det vil bli foretatt på rammeavtalene og omfanget av hvert avrop. Det kan være snakk om et årlig uttak på rammeavtalen på opp til ca. 3 millioner kroner #URL0#., men dette vil avhenge av aktivitetsnivået i de prosjektene som Difi er engasjert i og som er nevnt i dette konkurransegrunnlaget. Det er ikke sikkert at alle avropene vil bli foretatt med en gang. En del av prosjektene vil være avsluttet før rammeavtalen utløper og derfor vil behovene være gjenstand for et variabelt årlig volum.
Omfanget av avropene vil avta over tid da konsulentbistanden også skal ha til hensikt å styrke Difis egen kompetanse.
Avtalens varighet
Avtalens varighet er 2 år fra signering med opsjon på forlengelse med 1 + 1 år.
For ytterligere beskrivelse av anskaffelsen vises til rammeavtalens Bilag 1: Overordnet beskrivelse av de ytelser rammeavtalen gjelder.
Anbud id:
548912
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 28. September 2018