Betong, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Maler, Murer, Riving, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1630 Siste år
530 Siste 3 mnd
139 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale maler- og beleggarbeider saks nr 13/55

Registrert Dato: Mandag 15. April 2013

Rammeavtalen omfatter arbeider som beskrevet i NS 3420-T:2008, Del T: Maler- og beleggarbeider:
TA Forberedende arbeider
TB Malerarbeider
TE Tapetserarbeider
TH Gulvbelegg
TK Støpte belegg
TY Vedlikeholdsarbeider
Denne avtalen gjelder også
- byggrengjøring, ref. punkt 5.5
- førstegangsbehandling av gulvbelegg
- demontering/remontering og mindre flytteoppdrag i forbindelse med arbeidene nevnt ovenfor
når det ikke er hensiktsmessig å benytte andre avtaler.
SPESIELLE FORHOLD
- Stillasarbeider utføres i hovedsak av rammeavtaleleverandør innen bygg. Der det i hovedsak skal utføres malerarbeid, skal leverandør av Maler- og beleggearbeider stå for denne tjenesten. Dette avtales ved bestilling.
- Ved rådgiving til prosjektering forventes bistand fra leverandør ved behov
- Flisarbeider utføres i hovedsak av rammeavtaleleverandør for bygg, men mindre arbeider kan utføres av leverandør etter avtale
- (KRAV 28) Oppdragsgiver har i dag eiendommer hvor deler av bygningsmassen har vernestatus i verneklasse 1 (fredning) eller verneklasse 2 (bevaring). Forvaltningsplaner for disse områdene på eiendommene er under utarbeidelse. Hvis det viser seg at leverandør ikke har riktig kompetanse for arbeider som skal utføres på disse områdene, kan Oppdragsgiver velge å konkurranseutsette dette for å få tilgang på den nødvendige kompetansen for tjenesten. Dokumentasjon av en slik kompetanse kan vedlegges tilbudet og er
a. Sentral/lokal godkjenning for utførelse innen fagområde j) Arbeid på bevaringsverdige byggverk i tiltaksklasse 1, 2 eller 3 eller dokumentasjon på tilsvarende kompetanse
b. En oversikt over utført arbeid innen fagområdet j) Arbeid på bevaringsverdige byggverk med tilhørende referanse (kundens navn og telefon nr, informasjon om omfang og verdi på oppdraget)
Det forventes at leverandør har tilgang på stillas, lift og annet verktøy/utstyr nødvendig for utførelse av arbeidet i tilknytning til denne avtalen.
Det må påregnes at arbeider skal gjennomføres i, eller nært, lokaler der det er sykehusdrift.
Arbeid i forbindelse med bygging av det nye Sykehuset Østfold ved Kalnes i Sarpsborg er ikke en del av denne avtalen, men valgte leverandør må kunne påregne arbeid på dette bygget etter overtagelse som i dag er satt til slutten av 2015.
Anskaffelsens verdi og innhold
Antatt volum på avtalen er satt til totalt på mellom 12-13 millioner kroner eks mva i løpet av fire år. Dette gir en årlig verdi på ca 3,3 millioner eks mva.
Volum vil variere fra år til år, og er avhengig av pågående prosjekter, vedtak om endringer og bevilgninger.
For ytterligere informasjon om anskaffelsensomfang og innhold vises det til kravspesifikasjonen, vedlegg 2 og prisskjema, vedlegg 3.
Arbeid i forbindelse med bygging av det nye Sykehuset Øsfold ved Kalnes i Sarpsborg er ikke en del av denne avtalen, men valgte leverandør må kunne påregne arbeid på dette bygget for rådgivende tjenester. Det vil for øvrig kunne være tjenestebehov under denne avtalen etter driftsoppstart på det nye sykehuset som er satt til slutten av 2015.
2.2.3 Rammeavtale og varighet
For oppdraget skal det inngås rammeavtale med en leverandør. Rammeavtalens varighet vil være 2 år. Oppdragsgiver skal ha opsjon på forlengelse av rammeavtalen i ytterligere 1+1, til sammen maksimalt 4 år.
Oppstart av avtale er planlagt å være 14 dager etter rammeavtale er signert.
Vi ber aktuelle leverandører merke seg at eksisterende leverandør for Sykehuset Østfold vil fullføre de oppdrag de er tildelt på eksisterende kontrakt. Dette kan bety at vi i en overgang vil kunne ha flere leverandører inne for å levere på samme tjenesteområde. Dette gjelder særlig den igangsatte rehabiliteringen og ombygningen i Moss.