Entreprenør, Gulv, Maler, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3662 Siste år
1285 Siste 3 mnd
340 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale maler- og byggtapetserarbeider ved regjeringseiendommer og innleide erstatningslokaler

Registrert Dato: Mandag 03. Juni 2013

Statsbygg Region Øst og Departementenes servicesenter (heretter kalt DSS) inviterer med dette til åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for kjøp av maler- og byggtapetser arbeider ved våre eiendommer i Regjeringskvartalet og våre innleide erstatningseiendommer. Med ?innleide erstatningseiendommer? menes her alle reservelokaler som benyttes midlertidig i påvente av utbedring av skadene i Regjeringskvartalet.
Den som får tildelt oppdraget forutsettes å inngå kontrakt både Statsbygg og Departementets servicesenter (DSS). Kontraktene vil være likelydende.
Formålet med anskaffelsen er å sikre at Statsbygg sine eiendommer blir vedlikeholdt og fulgt opp, slik at byggene og eiendommens tilstand ikke forringes, og verdiene opprettholdes. Oppdragsgiver har til hensikt å knytte til seg ett firma med god kompetanse og tilstrekkelig kapasitet til å foreta både løpende og planlagte maler- og byggtapetser arbeider ved de aktuelle eiendommer.
Oppdragsgiver anslår at omfanget er ca 3-4 millioner pr. år.
Da omfanget av bestillinger på avtalen vil kunne variere ut ifra behov og budsjett, er dette anslaget ikke av bindende art.
Statsbygg og DSS vil forbeholde seg rett til å arrangere egen utlysning og konkurranse blant annet ved enkeltstående oppdrag over 500.000 eks mva., eller ved andre spesielle tilfeller der man ønsker å ivareta konkurranseforhold i markedet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Gulv, Maler, Snekker

Anbudskonkurranse, Eiendommer, Rammeavtale, Vedlikeholdt

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 30. Juli 2013