Rengjøring, Utleie i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

383 Siste år
136 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale matteleie

Registrert Dato: Onsdag 15. Mai 2013

Formålet er å inngå regionale Rammeavtaler for leie av løse matter til bruk på Skatteetatens lokaler. Mattene skal bidra til et bedre innemiljø ved å absorbere vann og smuss.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring, Utleie

Elektronisk, Fører, Innemiljø, Matter, Rammeavtaler, Utløp, Vann

Halden, Østfold

Avsluttet: Torsdag 20. Juni 2013