Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale mikromobilitet

I Ruters visjon på fremtidens mobilitetsløsninger, inngår sykling og gange i et helhetlig og bærekraftig mobilitetstilbud. Dette krever utvikling av et tett og fleksibelt nettverk av integrerte mobilitetsløsninger med høy kvalitet, slik at kundene får flere valgmuligheter, og det blir lettere for reisende å sette igjen bilen.
En velfungerende og integrert mikromobilitetsordning vil bidra til å forbedre samspill mellom gange sykling og kollektivtransport, og er dermed et viktig steg på veien til et slikt helhetlig og bærekraftig mobilitetstilbud.
For å oppnå disse målsetningene vil Ruter å inngå en rammeavtale om levering av mikromobilitetsordning i det geografiske området hvor Ruter operer, utenom Oslo.
Oppsummert er formålet med avtalen å utvikle en mikromobilitetsordning som:
• bidrar til bærekraftig bevegelsesfrihet og sømløs reise på tvers av kommunegrenser
• kompletterer kollektivtilbudet, særlig fra kollektivknutepunkt til destinasjon
• er et tilbud til innbyggerne, besøkende og næringslivet i den enkelte kommune, inkludert kommunes ansatte
Ruter vil inngå en rammeavtale om mikromobilitet hvor leverandøren har et helhetsansvar for ordningen.
Ruter definerer begrepet mikromobilitet slik at det kan omfatte el-sykler, vanlige tråsykler, el-sparkesykler, lastesykler og likende. i kontraktsperioden har leverandøren muligheten til å, i samarbeid med Ruter, tilpasse miksen av kjøretøy i henhold til erfaringer gjort fra brukernes preferanser, utvikling av nye typer kjøretøy og tilgjengelige økonomiske rammer. Ruter er opptatt av at miksen, til enhver tid, består av ulike typer kjøretøy for å betjene ulike målgrupper og brukerbehov.
Oppdraget gjelder for perioden 01. 03. 2020 til 28. 02. 2022, med mulighet for 1+1 års forlengelse. De underliggende avropskontraktene som gjøres for den enkelte kommune vil ha en varighet på 2 år med mulighet for inntil 4 forlengelse med maks varighet 4 år, slik at kontrakts lengde på den enkelte avropskontrakt ikke kan overstige 6 år
Anbud id:
619754
  • Sted:
    Bærum, Asker Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 25. November 2019

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud