Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale nettverkskabling

Rammeavtalen gjelder nettverkskabling, ferdig terminert og klart for tilknytning av aktivt utstyr. Avtalen omfatter også intern fiberkabling med terminering, sterkstrømpunkter i tilknytning til kablingen, kabling og montasje i forbindelse med bus-kabling og patching etter utført arbeid. Kabling i forbindelse med i mobilsignalforsterking innendørs er også omfattet av denne avtalen.
Som opsjon skal montasje av aksesspunkter for trådløst nettverk, intercom apparater, høyttalere, porttelefon og kameraer inngå i avtalen. Noen virksomheter i Oslo kommune har egne avtaler på dette området, og opsjonen vil derfor være ikke-eksklusiv for oppdragsgiver.
Rammeavtalen omfatter ikke prosjekter vedrørende rehabiliteringer og investeringer som inngår i entrepriser, men oppdragsgiver har også her en rettighet, men ikke plikt til å benytte rammeavtalen.
Avtalen har en årlig estimert verdi på kr 25 000 000. Oppdragsgiver gjør oppmerksom på estimatet er basert på tidligere forbruk. Estimatet er kun retningsgivende og innebærer ingen forpliktelse for Oppdragsgiver.
Anbud id:
701136
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Søndag 21. Februar 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud