Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maskinentreprenør, Transport i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Rammeavtale om slamtømming private og kommunale avløpsanlegg

Anleggene består av slamavskillere (septiktanker), tette tanker, minirenseanlegg og annet. Det er per i dag fire kap 13 anlegg, to kommunale på 200 pe og 800 pe (vil økes), og to private anlegg på 70-80 pe. i tillegg er det søbyholmen renseanlegg (økes fra 2000 til 3000 pe kap14-anlegg)
Det tillattes ikke avvanning på bilene.
Slamavskillere tilknyttet kommunalt avløpsnett omfattes også av konkurransen. Anskaffelsen omfatter tømming og transport til godkjent mottak for alle avløpsanlegg.
For tanker som ikke har vann tilknyttet (utedo, forbrenningstoalett e. l.) er tømmeordningen frivillig og omfattes derfor ikke av de forpliktelser oppdragsgiver har.
Anskaffelsen omfatter også en enkel kontroll av eventuelle feil ved anleggene i forbindelse med tømming, og rapportering til oppdragsgiver.
De overordnede hensyn for tømming og transport er iht lokal forskrift om tømming av slam mv, §1 Formål: Forskriften har som formål å sikre helsemessig, miljømessig og økonomisk forsvarlig innsamling, transport og behandling av slamanlegg i tønsberg kommune.
Anbud id:
668945
  • Sted:
    Tønsberg
  • Registrert:
    Fredag 11. September 2020

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud