Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale organisasjonsutvikling

Utdanningsdirektoratet har kontorer i Oslo, Hamar, Tromsø og Molde. Direktoratet består per dags dato av fem divisjoner og 25 avdelinger med 31 ledere fordelt på følgende ledernivåer: direktør, divisjonsdirektører og avdelingsdirektører. Utdanningsdirektoratet jobber innenfor et bredt kompetansefelt som spenner fra teknologi, juss, økonomi, samfunnsvitenskap og pedagogikk m. m.
Utdanningsdirektoratet ønsker å inngå en parallell rammeavtale med 1 til 3 leverandører av organisasjonsutvikling. Rammeavtalen har en varighet på 2 år og vi vil ha en opsjon på ett pluss ett år. Rammeavtalen har en maksimal varighet på 4 år.
Beregnet omfang på rammeavtalen er på kr 500 000 - 1 000 000 eks. Mva. i året. Uttaket vil kunne variere årlig, med avtalen vil ha en samlet verdi på ca. 2 000 000 eks. Mva. i løpet av avtaleperioden (2 år). Utdanningsdirektoratet vil vurdere behov for tjenestene gjennom avtaleperioden og uttak på rammeavtalen vil derfor kunne ligge både under og over anslagsvis ramme for avtalen.
Inn under denne rammeavtalen vil det gjennomføres minikonkurranse for oppdrag med en verdi fra kr 100 000. For avrop under kr 100 000 vil vi henvende oss direkte til den leverandøren som oppnådde høyest skår først. Dersom den leverandøren ikke har anledning/kapasitet, vil vi henvende oss til den leverandøren som ble rangert som nr. 2, osv. Dersom ingen av leverandørene svarer på en minikonkurranse, eller ikke tar på seg et oppdrag ved en direkte henvendelse, står oppdragsgiver fritt til å kontakte en av leverandørene direkte, eller gå utenfor rammeavtalen. Se mer om gjennomføring av avrop nedenfor i punkt 5.
Rammeavtalen er ikke eksklusiv, slik at oppdragsgiver kan gå utenfor rammeavtalen dersom oppdragsgiver mener det er hensiktsmessig for det konkrete oppdraget.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av kravspesifikasjonen i vedlegg 1
Utdanningsdirektoratet tar forbehold om politiske beslutninger som kan medføre endringer i oppdragets omfang.
Anbud id:
754351
  • Sted:
    Oslo, Molde Hamar, Tromsø  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 17. September 2021