Entreprenør, Kulde & varme, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Rørlegger, Varmepumpe i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2590 Siste år
1614 Siste 3 mnd
150 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale på kjøp av rørleggertjenester - Med delkontrakter

Registrert Dato: Fredag 08. November 2019

Rogaland fylkeskommune ved Bygg- og Eiendomsavdelingen, er Oppdragsgiver for avtalen, og skal inngå rammeavtale på kjøp av rørleggertjenester og tilhørende materiell. Bygg og eiendomsavdelingen har byggherre- og eiendomsforvalterfunksjonen for Rogaland fylkeskommune og har kontorer i Stavanger. Seksjonen står for organisering, planlegging, prosjektering og gjennomføring av byggeprosjektene som vedtas av fylkestinget.
Oppdragsgiver forvalter en bygningsmasse på ca. 400.000 m2, i hovedsak videregående skoler. Bygningsmassen består av ca. 25 videregående skoler, 2 skolesentre, administrasjonsbygg i Stavanger og Haugesund, landbrukseiendom med flere bygninger for husdyr og drivhus, aquakultur oppdrettsanlegg. For generell informasjon om fylkeskommunen se *** Linken er fjernet *** Oppdragsgivers bygg finnes bl.a. elever og lærere ved videregående skoler. Noen skoler har tilrettelagte avdelinger, og her må det tas særskilt hensyn. Sone 3 innehar i tillegg landbrukseiendom med husdyr og en eiendom med oppdrettsanlegg for fisk.
Oppdragsgiver er organisert med bestillere og pr i dag er det ca. 30 stk. driftsledere, samt bygg og eiendomsavdelingen med bestillerfunksjon på rammeavtalen. Tannhelse Rogaland FKF har også bestillerfunksjon på rammeavtalen. Rammeavtalene som blir inngått kan også benyttes av andre avdelinger og enheter innen Rogaland fylkeskommune, også om de har egne organisasjonsnumre.
Rammeavtalen er inndelt i: 4 soner. Leverandørene velger selv hvilke soner de vil levere tilbud på. Det kan leveres tilbud på alle soner. Hver sone regnes som en egen konkurranse i evaluering av tilbudene.
 


Referansenummer:  2019/45785