Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale på rammeavtale på trelast, byggevarer, jernvare, festemateriell, kjøkken/garderobe, verktøy, maling/tapet, gulv/gulvbelegg 19/262

Oppegård kommune heretter kalt oppdragsgiver, inviterer til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av rammeavtale på trelast, byggevarer, jernvare, festemateriell, kjøkken/garderobe, verktøy, maling/tapet, gulv/gulvbelegg.
Ski kommune skal tiltre denne avtalen på samme vilkår og samme dato som Oppegård kommune.
Butikkutsalget skal være tilrettelagt proffkunder/bedriftskunder og skal tilby et stort og bredt utvalg av produkter beskrevet i kravspesifikasjonen (Vedlegg 1 - Bilag 1 punkt 1).
Anskaffelsen skal dekke både Ski og Oppegård kommunes behov for nevnte varegrupper, der oppdragsgivers egne ansatte skal gjennomføre arbeider i forbindelse med ombygginger, service- og vedlikehold og reparasjoner i kommunens formålsbygg, ubebodde leiligheter, og for andre eiendommer tilhørende kommunene.
Det skal inngås rammeavtale med 1 leverandør.
Levering skal kunne gjøres til alle oppdragsgivers virksomheter og adresser innenfor kommunene. Da oppdragsgiver ønsker å ha mulighet til å hente varer selv, er det et krav at leverandør har butikkutsalg i nærheten av Oppegård og Ski kommune.
Kjøreavstand til butikkutsalg er maks 30 minutter en vei med utgangspunkt fra: Kolbotnveien 22, 1410 Kolbotn og Idrettsveien 8, 1402 Ski
Anskaffelsen omfatter ikke håndverkertjenester.
Fullstendig beskrivelse av leveransene følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.
Antatt volum på avtalen:
Anskaffelsens verdi for Oppegård kommune anslås til nok 2 600 000, - ekskl mva per år. Ski kommune anslår sitt volum til nok 2 600 000, - ekskl mva per år. Volumet er et estimat og er ikke bindende. Innkjøpsvolumet kan variere fra år til år på bakgrunn av økonomiske bevilgninger, tallene gir et anslag på omfanget av rammeavtalen, men oppgitte beløp medfører ingen forpliktelse med hensyn til uttak. Det er oppdragsgivers reelle behov til enhver tid som bestemmer uttaket i avtaleperioden.
Anbud id:
571056
  • Sted:
    Nordre Follo
  • Registrert:
    Mandag 4. Mars 2019

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud