Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Trefelling i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale - rehabilitering av grøntanlegg i oslo og akershus

Kontraktsarbeidet vil omfatte rehabilitering og oppgradering av diverse grøntanlegg knyttet til veg i Oslo og Akershus. Arbeidene vil hovedsakelig bestå av planting av trær, busker og stauder, beskjæring av trær, hugging av trær, utskifting og tilføring av jord og kompost, samt setting av kantstein. Vedlikehold i garantitiden (3 år) inngår som en del av prosjektene hvis ikke annet avtales spesielt.
Avtalen er en rammeavtale der statens vegvesen ønsker å inngå avtale med en eller flere entreprenører.
Minst en av entreprenørene må ha spesiell trepleiefaglig kompetanse med fokus på oppbyggingsbeskjæring og vedlikeholdsbeskjæring av trær. Statens vegvesen ønsker å inngå kontrakt med små og store entreprenører, gjerne med spesialkompetanse. Det er tilrettelagt for å kunne gi tilbud på kun trepleiefaglige arbeider (alternativ 1), kun trefellingsarbeider (alternativ 2), kun anleggs- og plantearbeider (alternativ 3) eller en kombinasjon av disse områdene.
Anbud id:
89579
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 13. April 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud