Entreprenør, Mekaniske verksteder, Rørlegger, Vann & avløp i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2786 Siste år
2239 Siste 3 mnd
85 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale service på pumper i Forsvarsbygg region Viken, saksnummer 2021/1563

Registrert Dato: Søndag 26. September 2021

Denne rammeavtalen gjelder for oppdrag som utføres i det geografiske virkeområdet definert som Forsvarsbygg region Viken ( ikke lik fylke Viken). Region Viken omfatter følgende lokasjoner: Stavern, Heistadmoen, Horten, Hønefoss, Kolsås, Sessvollmoen, Hauerseter, Nordkisa, Gardermoen, Trandum, Kjeller, Kongsvinger, Bæreia, Linderud, Lutvann, Akershusfestning, Oscarsborg, Rygge, Halden.
Denne avtalen skal primært dekke behovet for forebyggende vedlikehold, service, og utskiftinger av pumper av en gitt størrelsesorden. Tjenestene omfatter rådgivning i forbindelse med utskifting og utbedring av pumper.
Det finnes et stort antall pumper i regionen som er installert for overvann, avløp og varme- og kjøleanlegg. Varme- og kjølepumpene skal være av størrelsesorden 1 kW eller større og sitter hovedsakelig på hovedfordelingen. Pumpene er av mange forskjellige fabrikat, og dette fremkommer i prisskjema. Oversikten på pumpefabrikatene i prisskjema kan avvike noe fra faktiske mengder og omfang.
Servicebesøk skal ivareta de til enhver tid gjeldende myndighetskrav med hensyn til funksjonskontroll og sikkerhet. Leverandør skal ved ethvert oppdrag sette seg godt inn i hvordan pumpen skal fungere teknisk og følge drifts og vedlikeholds-manualer for pumpene. Service på de ulike pumpene skal omfatte alle fabrikattyper som oppgitt i prisskjema.