Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1707 Siste år
492 Siste 3 mnd
144 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ravnanger idrettspark - rehabilitering av friidrettsbanen

Registrert Dato: Tirsdag 24. November 2009

Askøy kommune skal foreta rehabilitering av friidrettsbanen i Ravnanger idrettspark. Banen, som har kunststoffdekke lagt i 1985, har 8 rundløpsbaner og 8 sprintbaner for 100 m og 110 m hekk. Toppdekket er i meget dårlig stand og skal skiftes ut.
Arbeidene med rehabilitering av banen er delt i 2 entrepriser:
1. Entreprise omfatter forberedende arbeider (alle grunnarbeidene) i forbindelse med rehabiliteringen. Fjerning av eksisterende kunststoffdekke, satsplanker, stavkasser og kastringer. Høyttrykkspyling, rengjøring og kontroll av asfaltoverflaten på hele banearealet med hensyn til jevnhet, struktur og vanngjennomslippelighet. Eventuell rehabilitering/utbedring av asfaltdekket før legging av nytt kunststoffdekke. Støping av nye kastringer. Nytt nedslagsfelt for kule. Levering og montering av nytt kastbur inkl. fundamentering. Justering av berørte og tilstøtende grasarealer m.m. Rørinspeksjon/kontroll av eksisterende drens- og overvannssystem.
2. Entreprise omfatter kunststoffdekkearbeidene som består av faststøping av stavkasser og satsplanker, levering og legging av vanngjennomslippelig kunststoffdekke (basisbelegg av gummigranulat og bindemiddel som struktursprøytes) samt oppmåling, oppmerking og montering av sarg.
Tilbyderne har anledning til å gi pris på 1. entreprise eller 2 entreprise eller begge entreprisene.
Fremdrift:
1. Entreprise: Oppstart ca. 01.03.2009, ferdigstillesle ca. 30.04.2009
2. Entreprise: Oppstart ca. 03.05.2009, ferdigstillelse ca. 15.06.2009

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere