Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1785 Siste år
595 Siste 3 mnd
157 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Re omsorgsbygg - Totalentreprise med samspill/OPS

Registrert Dato: Fredag 10. Februar 2012

Formålet med prosjektet er å samlokalisere ett sykehjem og omsorgsboliger på ett sted i Re kommunen. Kommunen har i dag tre geografiske steder erstattes med ett nytt omsorgsbygg. Målet er å få samlet alle tjenester på et sted for og på den måten kunne forbedre kommunens tjenesteytelser innen helse- og omsorgssektoren i framtiden
Kommunestyret har så langt i prosessen fattet et vedtak med intensjon om å gjennomføre prosjektet men vil ikke fatte et bindende vedtak om videreføring eller bygging av prosjektet før det foreligger en sikker prosjektkostnaden. Re kommune er i en økonomisk situasjon som setter klare begrensninger for hvor stor investering som kan gjøres i et nytt bygg.
Denne anbudskonkurransen er knyttet til anskaffelse av en partneringentreprenør eller en OPS-leverandør avhengig av hva som er mest økonomisk fordelaktig for kommunen. For å legge til rette for et optimalt prosjekt innenfor den gjeldende investeringsrammen skal forprosjektet utarbeides i en samspillsfase i samarbeid mellom byggherre, bruker og leverandør. I denne fasen skal også prosjektet kvalitetssikres mot de krav som er stilt i anbudsgrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere