Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Re omsorgsbygg - Totalentreprise med samspill/OPS

Formålet med prosjektet er å samlokalisere ett sykehjem og omsorgsboliger på ett sted i Re kommunen. Kommunen har i dag tre geografiske steder erstattes med ett nytt omsorgsbygg. målet er å få samlet alle tjenester på et sted for og på den måten kunne forbedre kommunens tjenesteytelser innen helse- og omsorgssektoren i framtiden
Kommunestyret har så langt i prosessen fattet et vedtak med intensjon om å gjennomføre prosjektet men vil ikke fatte et bindende vedtak om videreføring eller bygging av prosjektet før det foreligger en sikker prosjektkostnaden. Re kommune er i en økonomisk situasjon som setter klare begrensninger for hvor stor investering som kan gjøres i et nytt bygg.
Denne anbudskonkurransen er knyttet til anskaffelse av en partneringentreprenør eller en ops-leverandør avhengig av hva som er mest økonomisk fordelaktig for kommunen. For å legge til rette for et optimalt prosjekt innenfor den gjeldende investeringsrammen skal forprosjektet utarbeides i en samspillsfase i samarbeid mellom byggherre, bruker og leverandør. i denne fasen skal også prosjektet kvalitetssikres mot de krav som er stilt i anbudsgrunnlaget.
Anbud id:
182326
  • Sted:
    Tønsberg
  • Registrert:
    Fredag 10. Februar 2012

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud