Anleggsgartner, Steinlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

736 Siste år
335 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reetablering av steinmurer og legging av skiferheller

Registrert Dato: Tirsdag 28. September 2010

Jeg ønsker å få pristilbud på hva det vil koste å få utbedret et ca 25 kvm område, omkranset av delvis nedraste steinmurer, dvs følgende elementer inngår:

1) Nødvendig grunnarbeid og utbedring av steinmur mot tre sider.
Steinmurene har delvis rast sammen og det er nødvendig med en fornyet stabling av steinmurene på etter at jord- og leirmasser bak dagens steinmurer er erstattet med mer egnet fyllmasse.

2) Nødvendig grunnarbeid før hellelegging.
Innebærer fjerning av jord, utlegging av fiberduk, tilkjøring og tilførsel av nødvendig mengde og rett type avrettingsmasse (stein/grus/sand) og tilhørende komprimering.

3) Utlegging av skiferheller.
Skiferhellene har vært lagt ut på det aktuelle området tidligere - men mulig de må kuttes noe for å passe på ny på det aktuelle arealet.


Andre ting å være klar over?
• Bortkjøring av jord, og tilkjøring av stein/grus/sand ønskes inkludert i tilbud.
• Selv om området er om lag 25 kvm skal ikke alt skiferlegges. Det er ønskelig at det legges til rette for opprettholdelse av blomsterbed på noen partier av arealet.
• Området ligger som et "mellomparti" på en skrånende tomt slik at det ikke uten videre er mulig å benytte maskiner eller få kjørt masser til og fra der jord og masser skal til og fra.

Jeg har lagt ved noen bilder for å illustrere tomt + areal.

Jeg tar sikte på at arbeidet utføres snarest mulig. Tilbud ønskes derfor snarest mulig og innen 15. oktober. Mulighet for stedlig befaring etter nærmere avtale.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere