Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

547 Siste år
129 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Registertjenester for Sofie

Registrert Dato: Onsdag 27. Februar 2013

SOFIE inneholder basisinformasjon om debitorer og kreditorer ved skattebetaling. Basis for dette er ajourholdte opplysninger fra enhetsregisteret, folkeregisteret og arbeids¬giver- og arbeidstaker registeret, samt opplysninger fra en rekke systemer som fastsetter betalingskrav på skatte og avgiftsområdet.
For å kunne drive et effektivt innkrevingsarbeid er det behov for en rekke opplysninger fra eksterne registre om skyldneres økonomiske forhold. Resultatet fra et oppslag mot et eksternt register lagres i SOFIE som dokumentasjon av innhentet informasjon og for eventuell senere bruk.
Forespørselen omfatter registeroppslag mot følgende registre:
. Eiendomsregisteret
. Løsøreregisteret
. Motorvognregisteret.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Dokumentasjon, Elektronisk, Fører, Utløp

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 03. April 2013