Brønnboring, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Rørlegger, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2189 Siste år
618 Siste 3 mnd
175 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehab og nybygg sverresborg

Registrert Dato: Tirsdag 15. Mai 2012

Enebolig fra 1960 på ca. 140 kvm. er ribbet og klar til å rehabiliteres, det står kun yttervegger og bæring, tak og vindu igjen. Gulvbord på krypkjeller skal bevares og det skal legges vannbåren varme i gulv med energi fra borring i fjell. Vinduer skal byttes, noen dragere må inn enkelte steder. Det skal legges flis på baderom og i vindfang. Pipe må vurders byttet, skal inn med peisovn. Eksisterende kjølerom skal moderniseres. En vegg på ca. 3 meter skal slås ut for å gjøre spiserom større. Utvendig tak pt usikkert om skal byttes. Krypkjeller er tørr og med fin lufting.
Vegger skal etterisoleres med 10 cm innvendig.

Nybygg ca. 120 kvm. med dobbel garasje, bod og teknisk rom / vaskerom / bad (alt i et), 2-3 soverom og en liten stue. Skal bygges inn i eksisterende bygning med samme gulvvarme, støpt plate. Tak som på eksisterende bygning, dvs saltak.

På alle vegger skal det være gips og mulig skal det være spon npå bakside. Uissolert garasje og bod. På bad skal det være enten pusset mur eller flis på gulv, vegger enten gisp eller tapet, pt usikkert. Vaskerom / teknisk rom / bad i nybygg skal ha plater på vegg.

Det skal legges opp til mest mulig spotter i tak og vegger. I stue og spiserom samt nybygg stue er det høyt under taket / skråtak. Det skal ikke være ventilasjonanlegg.

Parkett på alle gulv legges på vannbåren varme plater.

Skal borre etter bergvarme.

ØNSKER AT DET GJØRES EN BEFARING FØR ANBUD SENDES !

Vedlagte tegninger vil bli endret noe (blir kortere) i den butte enden mot øst pga en nabo som tverrer litt.