Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rehabilitering av Holmlia bad- Totalentreprise

Det eksisterende 25m bassenget har store slitasjer. Det lekker rundt 25m-bassenget, og betongkonstruksjonen under viser betong- og korrosjonskader, generelt er badet veldig slitt. Det er vanskelig å drifte bassenget på grunn av de tekniske mangler. Renseanlegget er underdimensjonert med lav sirkulasjon og tilfredstiller ikke dagens krav i henhold til «Retningslinjer for vannbehandling i offentlige bassengbad». Det er ikke dimensjonert for mange personer samtidig i bassenget, det er mye usikkerhet knyttet til en stabil drift av anlegget på grunn av anleggets alder og utforming. Det er behov for et nytt renseanlegg.
Området har behov for et godt bassengtilbud, som nevnt er det i dag brukt av skolen, idretten og private grupper. Det har også lenge vært stor etterspørsel etter et mer fleksibelt tilbud.
Anlegget vil etter rehabiliteringen være mer fleksibelt og tilrettelagt i forhold til behovene til de ulike brukergruppene.
En rehabilitering av bassengene samt nytt renseanlegg og de tekniske installasjonen vil gi badet det nødvendige løftet slik at anlegget kan brukes i mange år fremover uten risiko for hyppig driftsstans samt gi muligheten til en mer fleksibel bruk av anlegget samt generere lav lcc.
Anbud id:
565068
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 22. Januar 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud