Elektriker, Entreprenør i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1452 Siste år
844 Siste 3 mnd
89 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av Rundtom PST E2 - Elektro

Registrert Dato: Tirsdag 16. April 2019

Forå delvis sikre stasjonen mot oversvømmelse byttes tørrværspumper tildykkpumper. Samtidig oppgraderes lensepumpe i pumperom og bygningsmessigetiltak innføres for å få en vanntett konstruksjon.
Ventilasjonog sanitære anlegg skal byttes ut og oppgraderes til dagens standard.Bygningsmessig skal stasjonens utvendige og innvendige fasader og takrehabiliteres og innvendige gangbaner, rekkverk og luker utbedres for bedretarbeidsmiljø og sikkerhet.
Kapasitettil stasjonen oppgraderes til å utnytte full kapasitet i ledninger, dvs. fra idag en teoretisk Qmax på 2700 m³/h til en fremtidig Qmaxpå 3250 m³/h.
Stasjonenskal driftes i anleggsperioden ved bruk av bypasspumpe/leiepumpe.
Forå oppgradere nettspenning til 400V og økt kapasitet skal det installeres nytrafo i tilknyttende trafostasjon på motsatt side av Rundtom PST. Dettearbeidet utføres av netteier (Glitre Energi), men det krever omfattendekoordinering av alle parter i anleggsperioden.
Denne entreprise omfatter alle de elektrotekniske arbeidene vedrørende oppgradering av Rundtom avløpspumpestasjon. Entreprisen omfatter i grove trekk:
- Utskifting av automatikktavle
- Demontering av mykstartere og installasjon av nye frekvensomformere for 4stk nye pumper.
-- 2stk tørrværspumper, Q = 160 l/s per pumpe.
-- 2stk hovedpumper Q = 450 l/s per pumpe.
- Utskifting av all generell elektrotekniske installasjoner som lysarmaturer, lede- og markeringslys, stikk, varmeovner, føringsveier, etc. 
- Utskifting og installasjon av ny instrumentering som trykktransmittere, nivåtransmittere, temperaturtransmittere, etc. 
- Installasjon av UPS-anlegg for drift av motorstyrt innløpsluke. Listen er ikke uttømmende. Se teknisk beskrivelse for komplett omfang.


Referansenummer:  19/16801