Murer, Skorsteinsarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

498 Siste år
177 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av skorstein

Registrert Dato: Tirsdag 04. Januar 2011

Vi ønsker tilbud på rehabilitering av skorteiner i bygård fra ca 1900. Det er snakk om rehabilitering/innsetting av syrefaste piperør av skorstein som er tilknyttet sentrafyringsannlegget (olje).

Flere i sameiet vurderer også å få oppgradert pipeløp slik at dette blir godkjent for bruk av peis/ovn. Disse pipene er gamle luftepiper / utluft. Det er også her snakk om å sette inn syrefaste rør. HVer pipe er tilknyttet inntil 4 leiligheter/etasjer som må kunne fyre samtidig.
Piper er ca 20-25 meter i høyde.

Leverandør må kunne stå for byggemeldinger og de godkjenning som må til.

Vi ønsker i første omgang et estimat på jobben av dette, gjerne da delt opp i oppgradering av sentralfyr pipe som ligger på sameiet. Og eget tilbud for oppgradering av pipeløp tilknyttet leiligheter der beboere selv vil stå for kostnaden for dette.

Etter estimat er gitt vil det bli mulighet til befaring og revidert tilbud for valgte leverandører før endelig avgjørelse blir tatt.

Kreves mer detaljer for å kunne gi et første utkast på tilbud ønsker vi tilbakemelding om dette for å kunne gi så mye detaljer som mulig i en tidlig fase.

Ønsker tilbakemelding pr epost.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere