Murer, Skorsteinsarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

453 Siste år
127 Siste 3 mnd
39 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av skorsteiner

Registrert Dato: Fredag 11. Mai 2012

Arbeidene omfatter rehabilitering av 6 skorsteiner. Det er gjennomført tilsyn og utarbeidet tilsynsrapport fra Brann- og redningsetaten i Oslo kommune. Sameiet har fått gjennomført videokontroll av fem av skorsteinene med tilhørende tilstandsrapport utarbeidet av Feie- og Tilsynstjenester. Arbeidene skal utføres i samsvar med det som er påpekt i denne rapporten.

Som grunnlag for anbudsinnhentingen vil rapporten fra Feie- og Tilsynstjenester kunne oversendes til interesserte per e-post. Sameiet tar høyde for at skorstein nr 6 må regnes å være i samme tilstand som de fem skorsteinene som er videokontrollert, slik at skorstein nr 6 også inngår i anbudsgrunnlaget.

Sameiet vil avholde årsmøte i første del av juni, der rehabilitering av skorsteinene legges frem. Det tas sikte på å presentere noen anbud, slik at sameierne kan drøfte og eventuelt vedta en gjennomføring av arbeidene. Det er ønskelig å få inn noen anbud innen ca. 1. Juni. Styret ser det som ønskelig at slike rehabiliteringsarbeider kan gjennomføres i 2012, slik at skorsteinene er i forskriftsmessig stand innen vinteren 2012 / 2013.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere